Lukijat

torstai 25. toukokuuta 2017

Kukka teline rumankaunis grilli paikalle

Löysin pihalta melkein jo maahan hävinneenä tällaisen telineen, joita nyk.käytetään ulkokukka telineinä mmm. ehkä se olisi sellaisenakin voinut olla nätti, mutta suihkutin siihen valkoista maalia,kesäkukkia on vaikka minkalaisia, niin siihen käy melkein mikä vaan.Nyt se on grillipaikalla ja ensimmäiset makkarat tirisee grillissä aurinkoisena helatorstaina. Siilikin on herännyt talviunilta ruokaa etsien, on se söpö ja aika kesy eläin, samoin nuo oravat joita olen ruokkinut monet vuodet. Kauniit kevään kukat valkovuokko ja isokäenrieska.

6 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

söpö siili:)

pike kirjoitti...

kiitos sussi kommentistasi! Hyvää alkavaa kesää sinulle !

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kivat kesäiset kuvat,oi,siili ja orava.Siniristilippu onkin liehunut viimeaikoina tosi usein. Iloa ja surua.

Metsäntyttö kirjoitti...

Kyllä kukat niin silmää ilahduttaa. Meilläkin tytär ahersi pari päivää takapihalla kukkia laittaen. Olet saanut tosi hyvät hyvät kuvat siilistä ja oravasta!

pike kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne RaijaAnnikki ja Metsäntyttö ! Grillipaikka on vielä keskeneräinen, lastaustelineen voisi laittaa toiselle puolellekkin, paikka on aurinkoinen ja kuuma, jos kukat kestää kuumuuden.
Siiliä en ole nähnyt näillä main koskaan, mutta ne vaeltavatkin pitkiä matkoja, lumikko pitäisi olla myös risu lehti kasassa, kun naapuri oli nähnyt sen, sitä sit pitää alkaa kyttäämään ettäsais kuvan.

Maatuska kirjoitti...

Aivan ihana kuva tuo, missä siili kurkkaa selkänsä taakse!